Accounting

Ons kantoor zorgt voor de boekhouding en de fiscale verplichtingen van KMO’s en familiale grote ondernemingen.

Als erkende accountants en belastingconsulenten (I.A.B.) wordt de kwaliteit van de fiscale en boekhoudkundige werkzaamheden constant gewaarborgd.  Oplossingen op maat van uw dossier en op maat van u als ondernemer. Coherente oplossingen, die uw volledige belangen dienen. Daar gaan we elke dag voor.

Wij bieden u een brede waaier aan diensten.
Kwaliteit primeert bij ons steeds op kwantiteit.
Klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel.

Consulting

Uiteraard stoppen wij hier niet. We gaan verder. Véél verder. Wij denken ook mee met u en uw onderneming. Als klankbord luisteren we naar uw problemen en uw oplossingen. Als ondernemer denken we samen met u mee over de toekomst van uw bedrijf en optimaliseren waar mogelijk.

Wij geven antwoorden maar durven ook vragen stellen.
We denken mee met de klant en stellen ons tot doel om een zo groot mogelijke meerwaarde te bieden.

Accounting

Algemeen

Vanhee Accounting is gespecialiseerd in het verlenen van professioneel advies op maat aan KMO’s. We doen dat zowel voor accountancy, fiscaliteit als boekhouding.

en…?

Is dat betaalbaar? Jazeker, bij ons wel. We houden van no-nonsense en u weet bij ons waar u aan toe bent. We volgen uw dossier op en begeleiden uw onderneming doorheen alle wettelijke verplichtingen. Een probleem? Ook dan denken we graag mee.

Vacature

We zijn een dynamisch en snelgroeiend accountantskantoor in het centrum van Diksmuide. Bij ons staan medewerkers centraal gezien zij de vertrouwenspersoon van onze klanten zijn bij hun dagdagelijkse boekhouding, administratie, fiscale verplichtingen, etc. Ons kantoor is sterk in het omzetten van de financiële stromen van bedrijven in begrijpbare taal voor de bedrijfsleider zodat hij/zij op basis van onze periodieke en uitgebreide rapporten tijdig kan bijsturen indien nodig.